Är det dags för ett besök hos optikern?

Så länge synen är ok, så går jag inte till optikern. Så är det många som tänker. Dock är det faktiskt att rekommendera att du besöker optikern en gång per år, oavsett om det är så att du har glasögon sedan innan eller inte. De kan se om du har ett synfel eller om det är en ögonsjukdom som är på väg att utvecklas. 

Glasögon är snygga accessoarer

Förr var glasögon som man köpte endast för att förbättra synen. Idag kan man utöver det även ha dem som en snygg accessoar. Det finns grymt många snygga bågar och glasögon att välja på idag. Dels hos din optiker, dels kan du köpa glasögon online. Även du utan synfel kan ha glasögon som accessoar, då med glas utan styrka. 

Gör ett syntest

Boka in dig att göra ett syntest hos optikern så får du snart reda på om du behöver ha glasögon eller inte. Du måste inte köpa dina glasögon hos dem, utan du kan köpa dem var du vill, bara begär ut ditt synrecept från optikern. Det gör att du sen kan köpa glasögon var du vill. 

Köpa glasögon online

Är det så att du behöver glasögon på grund av synfel så kan du köpa billiga glasögon på nätet. Det finns snygga glasögon online hos Extra Optical. Där kan du hitta glasögon som är för olika synfel, men även snygga solglasögon samt linser. Du kan låna hem olika bågar för att testa dem i lugn och ro. Sedan bestämma dig för vad som passar dig och din ansiktsform. 

19 Aug 2020