Kanske dags för ett nytt mobilskal?

mobil med mobilfodral

Jag har funderat ett tag på att skaffa mig ett nytt mobilskal eller ett nytt mobilfodral. Jag tycker det är roligt att variera min telefon lite. Det finns ju så många olika sorters fodral för mobilen att välja mellan idag med.Det finns till och med skal och fodral som är säsongsbaserade, så att man kan ha ett som är för jul, en för påsk, midsommar och så vidare. Det är inte fel att göra det lite lekfullt. Idag ser ju mobilerna ofta lika ut, så som de är. Man kan göra dem mer personliga genom att sätta på ett mobilskal eller ett mobilfodral.

Skal eller fodral?

Vad man ska välja mellan skal och fodral för mobilen är en smaksak. Jag är en person som föredrar att ha ett fodral, som är lite av en plånbok med. Det så att jag även kan ha mina kort i det. Smidigt att kunna bära med sig körkort, kontokort med mera och inte behöva dra med en extra plånbok.

Billiga skal och fodral på nätet

Tack vare nätet så går det ju idag att hitta olika webbutiker som säljer skal och såna saker för mobilen och det till bra priser. Det är oftast så att de finns bara på nätet, har inte kostnader för butik. Det gör att de kan hålla bra mycket lägre priser än de som finns i butikerna. Jag har inte bestämt mig än vad för fodral för mobilen jag ska satsa på denna gång. Ska kika runt lite till!

24 Mar 2023