Så packar du den ultimata necessären

Om du ska ut och resa, så är det bra att ha en necessär, samt packa den på bra sätt. Du kan satsa på en lagom stor necessär. Sedan var det ju detta med att packa den rätt. Är det bara ett handbagage du ska ha med på resan, så kan du köpa tomma miniflaskor och fylla med duschcreme, schampo och balsam, eller så shoppar ett hudvårdskit i travelsize. Komplettera med en solskyddscrème med minst spf30.

Sen är det ju bra att fundera på vad som är måste att ta med hemifrån och vad du kan köpa på plats. Tandborste, hårborste, deo, snoddar för håret, p-piller och plåster kan vara bra att ha med i din necessär. 

Det många inte tänker på är att det mesta faktiskt går att köpa på resmålet.

Så här packar jag

Även om jag ibland kompletterar på plats, så tar jag med mig det mesta hemifrån. Jag har en stor necessär och i den har jag då just schampo, balsam och duschkräm. En lotion för kroppen att smörja in mig med samt solskyddskräm. Även ett lip balm. Sedan har jag även hårborste, hårsnoddar, hårklämma. Jag packar också ner pincett, rakhyvel och mensskydd. 

En annan sak jag ofta tar med i min necessär, det är ett litet sykit, med nålar, tråd, några knappar och säkerhetsnålar. Alltid bra att ha ifall man måste laga något. Har även med plåster samt skoskavsplåster. 

Packa helt enkelt det du känner att du behöver ha med dig!

19 Nov 2021