Dags att fixa naglarna kanske?

Jag tycker om att få unna mig små saker i vardagen. Det är allt från att gå till frisören, eller få massage eller fixa naglarna.  Det gör göra snygga naglar Malmö hos en som kan. Det är bara söka fram naglar Malmö på Timecenter, så kommer massa förslag. Så brukar jag göra oavsett vad jag letar efter för salong. Då får man bra tips vart man ska gå. Det är bra tycker jag.

Göra naglarna längre

Nu var det ett tag sen jag gjorde ordning mina naglar. Jag har en fest jag ska på snart, så känner det vore vore bra att göra dem snygga tills då. Jag vill nog göra dem längre, och så få manikyr och så måla så klart. Det gör jag hos en jag gått till nu ett tag. Hon vet vad jag vill ha för något. 

Andra behandlingar

Innan festen är kanske man ska göra lite andra behandlingar med. Det är inte fel så att man känner sig extra snygg. Jag kanske ska ta en ansiktsbehandling, samt se till att gå till frisören med. Sen kan man ju ta en massage bara för att vara extra avslappnad. Det är en ganska viktigt fest jag ska på, så vill ju känna mig extra snygg och utvilad inför den. Det kan man ju bli genom att boka en massa olika behandlingar, så det får nog bli så, att jag bokar in ett par!

17 Jul 2018