Drar snart på semester

Om ett par veckor blir det att åka på semester. Har bokat in att åka till Grekland. Ska besöka flera olika öar tänkte jag, lite av en öluff. Testa på att snorkla och ha en undervattenskamera med mig, så att man kan ta bilder under vatten. Gärna så att man kan filma med. Jag har inte varit i Grekland innan, eller ja, jag har varit på Kreta, men inte bland alla de andra öarna. Så det ska bli spännande att göra denna resa. Det blir jag och två vänner till mig som ska åka och vi ska vara borta tre veckor är det tänkt. Har med mig ändå så att jag kan blogga när jag är där!

Först kalas

Innan semestern ska göras så är det ett kalas som ska klaras av. Det är pappa som fyller år. Han har önskat sig en inspektionskamera från Prylstaden, så det blir nog en inspektionskamera vi köper till honom tror jag. Det kommer väl inte vara ett jättestort kalas, men det kommer en del släkt och vänner till pappa. Hade han fått bestämma hade han nog med flytt utomlands, men mamma ville visst inte det.

Skaffa mig ny resväska

Kom ju på det med förresten att jag måste nog köpa mig en ny väska nu när jag ska resa. Min förra har många år på nacken och vart med på många resor. Så det känns som om det kan vara dags för en ny nu!

18 May 2019