Fräcka klistermärken

När jag var liten så samlade jag på klistermärken, stickers och pins. Vi brukade byta med varandra och samla vissa sorter. Jag har kvar en del av dessa och tänkte man skulle hitta på något kul med dem. Såg även att man på nätet kan köpa klistermärken, som man designar själv. Det gör ju att man kan skapa hur fräcka stickers som helst ju! Kanske kan få till något riktigt bra.

Smarta skyltar

På samma ställe där man kan köpa klistermärken, alltså på Signlabs.se, så kan man även tillverka egna skyltar om man vill. Även de efter egen design och det i en massa olika material. Jag har väl inte direkt behov av egna skyltar just nu, om jag inte designar något som kan passa ihop med mina klistermärken. Har ju inte bestämt mig för vad jag ska göra med dem än.

Andra saker jag samlat på

Det är ganska kul att tänka tillbaka när man var yngre, vad man samlade på och vad andra samlade på. En del saker kommer ju även tillbaka, så att de som är yngre idag även de samlar på det man själv en gång samlade på. När jag samlade var de inte så mycket stil, mode eller kläder som gällde, utan kul saker helt enkelt. Det var allt från glaskulor, bokmärken, kapsyler, pennor, suddigummin och så vidare. Jag har inte kvar allt, men en del. Kanske ska göra någon minnesgrej även av dessa. Det kan ju bli lite coolt.

22 May 2018