Hitta en egen personlig stil

Det här med att hitta sin personliga drömstil och att bygga upp den perfekta garderoben med rätt sorts kläder, det är något många av oss vill göra. Bra tips är att rensa garderoben så väl som att spara snygga inspirationsbilder på Pinterest för att kunna hitta stilen, men det finns även andra bra tips jag hittat på nätet jag ska dela med mig av. Ett av dem är att man ska lära känna sin egen kroppstyp och lära sig framhäva den på rätt sätt. Det finns ju kropptyper som dessa: äpple (störst över magen och relativt rundad figur), päron (höfterna är bredare än axlarna), timglas (definierad midja, axlar och höfter är ungefär lika breda), rektangel (axlarna, bysten och höfterna är ungefär lika breda, ingen definierad midja) eller omvänd triangel (axlarna eller bysten är bredare än höfterna).

Fler bra tips för att hitta stilen

Utöver att hitta rätt passform tiull kroppstypen så är det bra att fundera över vilka färger och nyanser som passar dig bäst. Sen att även hitta en tydlig signaturlook som är för just dig. Det kommer göra att din in stil kommer kännas och uppfattas som mer personlig! Siganturlooken kan vara en färg, ett mönster, en accessoar eller en sminkdetalj.

Ett annat bra tips är att investera i kläder och plagg du kommer att använda ofta! Låt bli att haka på alla trendplagg som ständigt dyker upp och som sedan alla bär! Sen, inspireras av andra stilikoner, det finns många såna!

 

22 Oct 2018