Maskerad är så inne

Häromdagen fick jag en inbjudan på posten. Till en maskerad. Jag som inte varit på någon maskerad sedan jag var liten. Min kompis säger att det är SÅ inne. Man ska tydligen ha en halvmask, inget heltäckande, och man får komma i sina vanliga kläder. Det är bara det att man ska vara maskerad tydligen. Det är på ett hotell, och det blir mycket att äta, mingla och festa, tydligen. Wow, säger jag bara.

Hittade en shop som säljer de maskerna

Som tur är, visade min väninna mig en shop på nätet, där man kan beställa hem en sådan mask som jag kan ha. Den täcker bara ögonen och näsan. Det är väl inte meningen att man ska komma som Elvis, eller gorilla till festen. Bara den masken, och sedan så festklädd som man kan bli. Det blir DJ och dans. Frågan är bara vilka skor jag kan ha och samtidigt se cool ut när jag dansar. Älskar att dansa, det är det bästa jag vet.

Hittade en annan om kalasprylar

När jag surfade runt på nätet, hittade jag en annan jätterolig shop, som handlade om kalasprylar. Det mesta såg ut att vara till barnkalas, men ett och annat för vanliga fester också. Vad sägs om dinosaurietårtljus? Eller baka en kaka i dinosaurieformar? Jag älskade dinosaurier när jag var liten! Eller vad sägs om att ha en fest i Hitta Nemo-stil? Bara sååå nördigt och kul! Jag älskar fester!

9 Aug 2017