Mode i Sydamerika?

Jag skulle vilja resa i Sydamerika. Har hör att flera av länderna har bra shopping och mode. Sydamerika är ju stort och består av många olika länder, så det kanske är svårt att avverka dem alla på en gång. Dock är en resa Sydamerika särskilt lockande nu på vinter.

Olika platser i Sydamerika

Jag har läst lite om Sydamerika och deras länder. Dels finns Ecuador som även är som ett ett Sydamerika i miniformat. Här finns det mesta. Hav, snö, Amazonasdjungel och mycket mer. Många säger att detta är det perfekta nybörjarlandet för Sydamerikaresenärer.

En annan del är Galápagosöarna, som tillhör Ecuador. Dit skulle jag gärna åka, inte så mycket mode, men skönhet i växter och djur!

Peru hör även det till Sydamerika och här finns det gott om sevärdheter. Hit vill jag åka bara för att se inkaruinerna. Samt Machu Picchu så klart.

Sedan finns ju Chile, Bolivia, Argentina med som val. Jag funderar på att boka en rundresa i denna vackra världsdel. Hittade en resebyrå som heter Inca Tours som har resor just hit, bland annat. 

Med Inca Tours har man möjlighet att själv bestämma vad man vill se och besöka. De har tydligen över 30 års erfarenhet samt personer som har personliga erfarenheter av alla länder. Det gör att man kan få expertisråd på hur man ska skräddarsy resan så att man får ut så mycket som möjligt av den. Man kan välja enstaka land, eller flera länder. Man kan även välja gruppresor och kombinationsresor.

12 Feb 2018