Silver mot solbränna

Jag är verkligen en silvertjej och har alltid varit. Redan som liten tyckte jag att silver glänste mycket vackrare än guld och jag kunde inte för mitt liv förstå varför guld ansågs vara så mycket finare än silver. Idag förstår jag såklart varför, men tycker fortfarande att silver är vackrare än guld.

Särskilt nu när sommaren kommer och kroppen blir lite solbränd, hur snyggt är det inte då med silversmycken mot huden? Armband, halsband, örhängen, hårsmycken och fotlänkar - jag smyckar mig med silver från topp till tå! Om det är någon annan metall jag kan tänka mig bära så är det typ koppar eller nåt annat eldigt. Guld tycker jag är lite för blaha helt enkelt.

Ett sommarbarn klär bäst i kalla färger 

Jag gjorde en färganalys för några år sedan och där blir man ju placerad i någon av de fyra årstiderna där sommar och vinter är "kalla" årstider rent färgmässigt och vår och höst är varma. Själv blev jag sommar och då stämmer det att silver klär mig bättre än guld, kanske var det detta jag alltid känt av! Det är ju inte så konstigt om man mest gillar det som klär en bäst.

Idag handlar jag gärna silversmycken online och favoritbutiken är silversmycken.se. Där kan man hitta riktigt söta smycken till både vardags och fest. I vissa faser vill jag ha en massa, stora smycken på mig medan jag andra gånger föredrar diskret och enkelt. 

Jag behöver nog inte nämna något om hur stor min "smyckesgarderob" är va?

23 Jun 2017