Vad ska man ha på sig på första dejten?

Är det så att du börjat dejta på nätet och nu hittat en person att gå på dejt med? Då kanske du står där och funderar lite på vad du ska ha på dig? Det finns säkert mer tankar än klädval, det är ju alltid lite pirrigt att möta en ny person. Men att vara rätt klädd är inte fel, det gör dig mer självsäker samt att du gör ett bra första intryck. Det är bra att välja kläder du är bekväm i, oavsett om du sitter, står eller går. Det bör även vara lagom. Är det en fika på stan, så klä dig i den stil du brukar, är det middag på kvällen, satsa på lite mer uppklätt.

Om du inte hittat en dejt än

Är det så att du inte testat att dejta på nätet så kanske det är värt att prova? Det finns en massa bra singelsajter att välja mellan, som Match.com till exempel. Det finns flera gratis nätdejting, där det inte kostar att registrera sig, utan det går att prova helt gratis.

Andra saker att tänka på vid första dejten

Det finns ett par saker att tänka på vid första dejten, inte bara klädval. Ses ute i det offentliga är det bästa första gången. Sen, kanske preppa med lite smarta frågor, så att det inte blir knäpptyst. Många dejtingtips går även att hitta på just olika singelsajter att läsa igenom. 

26 Feb 2019